top of page
Michelle.jpg

Hoi hoi!

Ik ben Michelle,

een autodidact kunstenares uit het mooie Brabantse Best. 

 

Vruuuuger toen ik een jaar of 9 was, heb ik een nijlpaard geschilderd met acrylverf. Hoe cool is het dat ik vervolgens de nagels van dat nijlpaard met glow in the dark verf ging inkleuren. Dit schilderij heeft jarenlang bij mijn ouders op de gang gehangen, maar nu heb ik het toch echt weer in eigen bezit.

Wat ik eigenlijk wil zeggen, is dat ik toen ontdekte dat ik schilderen echt heel erg leuk vond. Ik ging op een tekencursus voor een paar lessen, maar dat bleek niet helemaal mijn ding. Er werd voor mij bepaald wat ik moest schilderen of tekenen. 

Dus toen ben ik goed gaan kijken naar diverse kunstenaars en hun schilderijen. Ik leer nu nog altijd nieuwe technieken en effecten. 

In 2010 verkocht ik ineens mijn eerste schilderij (op mijn 13e)! Er bleek vraag naar! Keileuk! Nu zijn we al een paar jaren verder, durf ik meer, maar probeer ik nog net zo veel uit.

Mijn stijl? Goede vraag! Ik schilder gewoon nog steeds wat ik leuk vind en waar ik zelf blij van word. Ik noem het modern en figuratief. Kleurrijk komt ook wel voor in het Michelle schilderijen woordenboek. Alle doeken waar ik op schilder, zijn van katoen en ik gebruik acrylverf. Ik schilder graag op grote doeken om zo echt impact te creëren in een ruimte.

Even nog wat feitjes:

- Ik houd enorm van taartjes

- Ik drink liters thee per dag

- Ik werk in een kinderattractiepark 

- Ik maak graag een feestje van iedere dag!

glow in the dark tenen.jpeg
bottom of page